Iuca amb all i julivert

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelar la iuca i tallar-la a daus uniformes. Posar-hi una mica de sal.
Coure-la al vapor, durant uns 25 minuts. Comprovar que estigui cuita.
Mentrestant, pelar i trinxar finament uns alls. Saltejar-los amb oli a foc lent.
Quan l’all comenci a estar daurat, afegir els trossos de iuca, julivert finament picat, pebre blanc i sal (la iuca es mes aviat dolça).
Remenar-ho tot bé i servir.

35min

Notes

En un dels meus viatges per Amèrica del sud, la vaig descobrir en el seu origen. Una fusió entre moniato i patata.
Cuinada i menjada allà de mil maneres diferents: sopa, farina (mandioca), semola (tapioca), pa (casabe), bunyols, pures, salses, aperitius, begudes (yaraque i cachiri) i fins i tot en postres.
Aquest tubercle, és un aliment molt complet i digestiu, que alimenta a milions de persones a tot el mon. Petits i grans. No porta gluten, així doncs és apte per a celíacs.
Ara toca cuinar-la aquí, amb un toc ben nostre: oli, all i julivert.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se