Melmelada de pebrots verds escalivats

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Jo faig l'escalivada de pebrots amb llenya, sempre surt més bo.

Elaboració

Primer de tot s'han d'escalivar els pebrots, pelar-los i treure'ls les pepites.
Un cop fet aquest pas es posaran en un recipient apte per a triturar i s'hi afegirà l'aigua. Quan ja ho tinguem triturat ho posarem en una olla petita juntament amb el sucre i ho farem coure durant uns 30 minuts a foc molt i molt lent. durant la cocció i posarem un rajolí de vinagre perquè ens ajudi en la seva conservació.
Deixar refredar i servir o bé fer-ne conserva.

30min

Notes

Ideal per acompanyar amb una mica de formatge da cabra o d'untar, tipus Philadelphia.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se