Melmelada de pebrots verds escalivats
Categoria:
Tipus de plat: Confitures
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200gr de pebrots verds escalivats
- 100gr de sucre
- 100ml d'aigua
- 1 rajolí de vinagre
Utensilis
Jo faig l'escalivada de pebrots amb llenya, sempre surt més bo.
Elaboració
Primer de tot s'han d'escalivar els pebrots, pelar-los i treure'ls les pepites.
Un cop fet aquest pas es posaran en un recipient apte per a triturar i s'hi afegirà l'aigua. Quan ja ho tinguem triturat ho posarem en una olla petita juntament amb el sucre i ho farem coure durant uns 30 minuts a foc molt i molt lent. durant la cocció i posarem un rajolí de vinagre perquè ens ajudi en la seva conservació.
Deixar refredar i servir o bé fer-ne conserva.
Notes
Ideal per acompanyar amb una mica de formatge da cabra o d'untar, tipus Philadelphia.
Comparteix aquesta recepta: