Arròs amb llet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Cassoletes de terrissa petites de mida de les de crema
Un cassó gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

En un cassó gran, posem a bullir : la llet, la branca de canyella, i les pells de taronja i llimona. Quan la llet ja bull, afegim l'arròs i deixem que cogui fins que és al dente. Seguidament, posem el sucre, i ho deixem coure només cinc minuts més, i ja ho podem treure del foc. Ho posem en cassoletes de terrissa i deixem que refredin. Després ho posem a la nevera, fins el moment de servir. Al servir-ho, ho espolsem amb canyella en pols pel damunt.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se