Batut de café

Categoria:
Tipus de plat:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 5 dl. de café fort
  • Sucre
  • Llet
  • 1/4 de litre de gelat de café i
  • 2,5 de sifó.

6 racions

Elaboració

Es coloca el café, sucre illet al gust i despres es posa al frigorific una hora com a minim
perqué es refredi tot.
Es bat el café. el gelat de café i el sifó fins que es forma una massa escumosa.
Es reparteix el batutu de café pels gots.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2687 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: