Ous a la Bretona
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 ous
- 1 tassa plena de restes de peix bullit o fregit
- 1 tassa de motlles de tonyina
- 2 tasses de maionesa amb llimona
- 4 tomàquets frescos
- Aigua i sal
4 racions
Elaboració
Es couen els ous durant uns 8 o 10 minuts. Es pela bé el peix i les motlles de tonyina.
Un cop bullits els ous es pelen i es parteixen transversalment per la meitat, separant els
rovells i procurant no trencar les clares.
S'aixafen els rovells amb el peix i una part de la salsa maionesa en un plat fons i s'omple
el blanc de l'ou amb aquesta barreja.
Es prepara una plata cobrin-la de rodanxes de tomàquets (als quals s'haurà afegit sal).
Al damunt s'hi posen els ous farcits, i es guarneix la resta de la plata amb la maionesa
que ha sobrat.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2079 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.