Flors de carabassó
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: hivern
Ingredients
- 8 flors de carabassó
- 250 g de filets de llenguado
- 250 g de gambes pelades
- 1 pera
- 2 llesques de pa negre
- Suc de llimona
- 100 g de formatge fresc
- Anís mòlt
- Clau mòlt
- 2 cullerades de'oli de'oliva, sal i pebre
Utensilis
Paella
Elaboració
Esbandiu les flors de carbassó, obriu-les amb molt de comte i traieu-ne els pistils.A continuació, netegeu i assequeu les gambes i el filets de llenguado.
Talleu el peix a trossets.
Peleu la pera i partiu-el per la mitat. Després, extraieu-li el cor i talleu-la a daus.
A continuació, traieu la molla de les dues llesques de pa i reescalfeu el forn a 180 graus.
Escalfeu oli en una paella i sofregiu-hi el peix i les gambes.Després,salpebreu-oh i afegiu-ih el suc de llimona.Retireu la paella del foc i incorporeu-hi el fotmatge,la pera i la molla de pa.
Tot segit,condimenteu la preparació amd una nica de sal, pebre, anis i un clau d;especia.
Finalmen, farciu les flors de carabassó amb la barreja i poseu-les a la safata del mig del forn durant uns 7 minuts.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2961 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.