Bunyols de carabasso facils

Ingredients

  • 1 paquet de REBOCINA
  • 1 carabasso
  • Sal
  • Oli de girasol per fregir

Elaboració

Ratllem el carabasso, salem i el posem tapat al microones 2 minuts, escorrem l'aigua de vegetacio
Agafem rebocina ,( la quantitat depent dels que vulguem fer )afegim aigua, remenem, ha de quedar una pasta espesa, i posem el carabasso, remenem be.
Posem abundant oli a una paella fonda, quant estigui calentent, anem posant culleradetes de pasta.
Quant estiguin daurats, els posem damunt paper absorbent.
Molt important es menjar calents acabats de fer.

10min

Notes

Poden servir d'acompanyament de carns o peix, o com a primer acompanyats d'amanida


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2577 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: