Crema de porro

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una olla grossa i un tur-mix.

Elaboració

Netejar i picar els porros. Pelar i trossejar les patates i els alls. Escalfar l'oli en una olla i enrossir-hi els alls. Afegir els porros i salar-ho.Afegir el vi blanc. Incorporar-hi l'aigua i, al primer bull, abaixar el foc i deixar-ho coure uns 15 minuts. Afegir les patates i coure-ho 20 minuts més. Després triturem tot amb un tur-mix i estarà a punt de menjar.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se