Peres amb vi

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Peleu les peres deixat-lis la cua.
Poseu un cassó al foc amb el vi negre, les peres, el sucre, la pell de la llimona i la branca de canyella.
Feu que arrenqui el bull i deixeu-lo coure lentamet fins que les peres siguin toves: 25 minuts aproximadament.
Una vegada cuites, retireu-les de la cocció fins que l'alcohol del vi s'hagi evaporat del tot i el suc tingui una certa densitat de xarop.
Apagueu el foc, incorporeu-li de nou les peres i deixeu-les refredar.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se