Soldadets de pavía
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Tarragona
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Ingredients per 4 Comensals:
- 800 g. de Bacallà per dessalar feu-lo a tires de la mida que vulgueu, ben dessalat i ben escorregut amb pressió
- 5 cullerades soperes de farina preparada de Tempura.
- Aigua ben gelada i Oli per fregir
4 racions
Elaboració
La pastina d’arrebossar tempura i fregir.
La farina es dissolt, només, amb aigua i en una proporció de tant per tant, però l’aigua de moment no li tireu tota, a vegades queda massa clara i no us sortirien prou cruixents. Si ho feu amb farina de blat feu-ho també amb aigua i ben freda. Ambdós casos remeneu-ho amb batedor i a ma, no utilitzar batedora mecànica. Deixeu les tires de bacallà ben submergides en la pastina o tempura; si no ho heu de fregir des seguida guardeu-ho a la nevera per que quan ho fregiu sigui ben fred.
Paella amb l’oli bastant calent 180º C i abundant (Al menys 1.5 cm. d’alçada). Els anireu tirant i coent-los un parell de minuts per cada costat. Ja estan. I si el bacallà es de bona raça i està ben dessalat us llepareu els dits.
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1503 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.