Cassoleta de recapte express

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

1 racions

Elaboració

Tallo la botifarra a trossos i la poso amb la resta d'ingredients, excepte l'ou, en una cassola de terrissa. Ho poso a foc fort durant uns quants minuts.
Un cop la botifarra està feta, hi faig un lloc al mig, hi tiro l'ou (que no estava a la nevera!!) amb una mica de sal gruixuda sobre el rovell i apago el foc.
I llest per servir!

15min

Notes

Òbviament, no cal dir que, ni que sigui un tòpic... lo millor és sucar-hi pa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se