Magdalena de Colacao

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Motlles de paper per magdalenes
Un Bol per fer la barreja
Batedor elèctric

Elaboració

Es prepara una pasta de pa de pessic barrejant bé amb batador elèctric els ous (rovell i clara), el sucre afegint de mica en mica la farina amb el llevat.
La pasta ha de guanyar aproximadament el doble del volum inicial.
Amb un recipient que pugui anar al microones, escalfem una mica la mantega perquè es fongui. Afegim el Colacao a la mantega fosa.
Un cop desfeta la mantega i afegit el cacao, ho afegim tot barrejant a la pasta fins que quedi una barreja homogènia (vigilar que no ens baixi el volum de la massa).
Escalfem el forn uniformament a uns 200º
Anem posant la pasta dins de motlles de magdalenes o de paper. Omplir-los aproximadament una mica més de la meitat i enfornem.
Coure durant uns 20min.

40min

Notes

Recepta extreta del llibre Cuinar és senzill de Montserrat Seguí. El Colacao és collita pròpia per donar un toc de xocolata a la pasta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se