Tallarines amb tonyina

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola ofegar amb l'oli la ceba picada.
A continuació afegir all i julivert picats, finalment i per últim la tonyina escorreguda i trossejada.
Sofregir uns instants ia continuació afegir la salsa de tomàquet.
Condimentar amb sal i pebre i deixar coure a foc moderat durant uns minuts.
A part coure la pasta al dente, en abundant aigua bullint, remenant de tant en tant.
Escórrer i condimentar amb la salsa de tomàquet ja preparada


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se