Ou de cranc i alvocat

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una mànega pastelera per decorar

Elaboració

Farem ous dusos i els pelarem i partirem per la meitat.
En separarem les clares dels rovells.
Pelarem i tallarem l'alvocat (amb 1/4 podem farcir 6 mitjos ous).
Esmicolarem els palets de cranc i els barrejarem amb els rovells i l'alvocat.
Quan tinguem una massa més o menys homogènia farcirem les clares.
Per decorar-ho, posarem a sobre de cada ou una tira de pernil dolç enrotllada i un fil de maionesa.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se