Tiramisú (sense ou)

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

10 racions

Elaboració

1. Fem una cafetera gran (12 pers. aprox.)
2. Un cop feta , l’avoquem a una gerra i l’hi afegim el sucre i el licor que vulguem al nostre gust (fem un macro-cigaló), després ho deixem refredar.
3. Mentre que es refreda el cafè, muntem els 500ml de nata.
4. A la nata muntada li afegim el 500g de Formatge Mascarpone, i ho barregem tot suaument i evitant els grumolls.
5. Separem la base del pa de pessic en 2 parts, emborratxem la base amb el cigaló, hi posem bastant, fins que veiem que la massa no et pot absorbir-ne més.
(OJO!! El motllo serà el definitiu, un cop fet no es pot desemmotllar)
6. Hi posem per sobre la barreja de la nata + el mascarpone, ho estenem bé i hi posem l’altra pis del pa pessic.
7. Tornem a fer el mateix procés, emborratxem el pa de pessic i hi estenem una altra capa de la barreja de nata i mascarpone.
8. Ho posem a la nevera.
9. Abans de servir-lo l’empolvorarem amb el cacau amarg.

1h

Notes

El pa de pessic contra més sec millor (el compro al super ja fet), així al empapar-se no es desfarà tant.
En cas de no trobar pa pessic i no voler fer-l'ho, es pot susbtituir per "Sobaos".


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se