Tallarines fregides amb gambetes

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bulliu les tallarines, al dente (10-12 minuts). Un cop estiguin bullides, les poseu en una escorredora per a que quedin ben escorregudes.
Sofregiu la ceba, quan estigui daurada, hi poseu el tomàquet afegint-hi una mica de sal, pebre i la orenga en pols. Gairebé al final, hi poseu el raig de vi blanc. Quan veieu que el vi s'ha semat hi tireu les gambetes i li 45doneu un parell de tombs.
Tot seguit hi incorporeu les tallarines i que fregeixi tot junt una estona, tenint cura d'anar-ho remenant...

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se