Calamarcets amb tinta

Categoria:

Ingredients

Elaboració

Netejem els calamars, separant-ne les potes i les aletes i guardant la seva tinta.(Una recomanació: La tinta és millor bullir-la amb una mica de fumet o congelar-la abans d'utilitzar per evitar les sustancies tòxiques, o fer servir tinta de la que podem comprar als "súpers")
Un cop nets, els farcirem amb les potes i aletes.
A continuació, farem un sofregit amb la ceba i l'all, afegint-hi al cap d'una estoneta el tomàquet.
Quan tinguem el sofregit fet, incorporarem els calamars i els deixerem coure una mica, seguidament hi tirarem el vi i el deixarem reduir.
Finalment, hi posarem la tinta que hem guardat i una miqueta de fumet i ho deixerem una estoneta tot plegat perquè acabin de coure els calamars.
Ho podem acompanyar amb una miqueta d'arròs blanc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se