Braç de gitano

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Precalentar el forn a 180º.
Separar les clares de les rovells, batre les rovells amb el sucre fins que blanquegin, quan tripliquin el seu volum i afegim la farina i la maizena tamisada, tot remenat amb una espàtula fins que s'integri.
Muntar les clares a punt de neu i afegir-les a la mescla anterior, remenant suaument per que les clares no baixin. En una safata i posem paper de forn prèviament engrasat amb una mica de mantega i aboquem la massa procurant que el gruix sigui uniforme.
Ho posem al forn uns 10 minuts.
Retirar la lamina de pa de pessic del forn i l'enrrotllar-la amb un drap humit, això evitara que el pa de pessic s'obri i es trenqui al farcil.
Escalfar els 200 ml nata i desprès i afegir-hi la xocolata, remenar be per que no quedi cap grumoll i deixar refredar.
Muntar la nata amb una mica de sucre, afegir-hi una tercera part de la xocolata que desfeta i acabar de muntar.
Obrir el pa de pessic i farcir-lo amb la trufa, enrrotllar i napar amb la resta de la xocolata desfeta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se