Pastis de garrofa amb melmelada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Aquest cop he fet algun canvi en la preparació del pa de pessic i el resultat m´agradat més.
Montar 3 clares d´ou a punt de neu.
En un bol batre els 3 rovells i l´ou sencer juntament amb el sucre, ratllar-hi la pell de llimona, tot seguit afegir-hi les farines barrejades amb el llevat, de mica en mica en forma de pluja, passant-la per un colador fi.
Barrejar-hi les clares montades (no treballar-ho massa nomes el que calgui perqué es barregi). Aboqueu tot amb un motllo untat i enfarinat amb un paper al fons també untat (de forn). Coeu-ho 30 minuts a 180º.
Un cop fred partir-lo per la meitat horitzontalment, posar-hi una capa fina de melmelada que avans haurem escalfat juntament amb l´aigua i passat per la batedora elèctrica.
Per finalitzar decorar amb nata ensucrada, els trossets d´ametlla i la maduixa.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se