Crema de mongetes amb alfàbrega

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Turmix o trituradora.

Elaboració

Coeu la patata amb aigua salada. Poseu les mongetes, la patata, la nata, el brou i una mica de sal en un recipient i trinxeu-ho amb la batadora fins que quedi una crema ben fina. Trinxeu les fulles d'alfàbrega amb una mica d'oli. Serviu
la crema amb un rajolí de l'oli d'alfàbrega i alguna fulla damunt.

Notes

Es pot servir en bols individuals. Saludable, ric en fibra. Indicat per les persones que pateixen estrenyiment.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se