Panellets

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Elaboració

Barregeu be tots els ingredients menys l'ou.
Formeu boletes del diàmetre de la moneda de dos euros mes o menys.
Passeu-les pel rovell d'ou i adorneu-les en pinyons, una cirera, una ametlla..., o lo que vulgueu... feu l'ús de la imaginació.
Les anireu ficant a una llauna de forn untada amb oli i passada per farina o simplement en paper vegetal.. a uns 180º de cinc a deu minuts... que no queden molt torrats perquè s'assequen.

45min

Notes

Com ja sabeu els panellets no poden faltar per a la nit de la castanyada i tots sants.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se