Samfaina amb carbassa
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot vert
- 1 albergínia
- 1 carbassó petit
- 1 ceba gran
- 1 patata gran
- 2 tomaques
- 250 gr. de carbassa.
Elaboració
Tallar l'albergínia a cuadradets i deixar-la en aigua i sal. Mentre, seguim tallant les demés verdures a cuadradets.En una paella gran començarem posant la ceba, la patata i els pebrots, deixar coure uns minuts. Treure l'albergínia de l'aigua i ben escorreguda afegir-la a la paella, i també el carbassó. Salar al gust i deixar coure uns minuts més. Finalment afegir la carbassa i la tomaca.
No remenar massa sovint per que no desfacin massa les verdures.
Podem quedar "al dente" o molt cuites... al vostre gust.
Notes
Com que porta patata, pot ser primer plat. O també per acompanyar carns, peixos, ous...
Comparteix aquesta recepta: