Magret d'ànec amb salsa de cireres

Categoria:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salpebreu els pits i feu uns talls profunds a la part del greix. Rostiu-los en una paella molt calenta sense gens d'oli, amb la part del greix cap avall, durant 8 minuts. Gireu-los i deixeu-los coure 2 minuts més. Reserveu-los.
Ofegueu una ceba i un all picats en una mica d'oli. Afegiu-hi les cireres sense os i ofegueu-ho durant 5 minuts més. Incorporeu-hi el porto, el suc de taronja i la pastilla de brou esmicolada, rectifiqueu de sal i pebre i deixeu-ho coure 10 minuts.
Passeu la salsa pel colador xinès i afegiu-hi una cullerada de pell de taronja ratllada molt fina. Talleu els pits a llesques i cobriu-los amb la salsa, que ha de ser molt calenta.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se