Crestes de salmó i brie
Categoria:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Paquet de crestes
- 100 gr. de salmó fumat
- 100 gr. de formatge brie
- 2 cullerades de pinyons
- 2 cullerades de panses
- 1 rovell d'ou
Utensilis
Paper de forn, pincell de cuina
Elaboració
Poseu el forn a escalfar: 180º a dalt i a baix.
Poseu les panses i els pinyons dins un bol.
Talleu el salmó ben petit i l'afegiu al bol.
Talleu el brie ben petit i l'afegiu al bol.
Barregeu-ho tot.
Poseu les crestes sobre el marbre.
Repartiu el farciment sobre les crestes.
Les tanqueu per la meitat i marqueu les vores amb una forquilleta.
Poseu un full de paper de forn sobre la safata.
Poseu-hi les crestes tancades amb cura.
Pinteu-les amb el rovell d'ou.
Poseu-les al forn durant 10 o 15 minuts, fins que siguin dauradetes.
Notes
Consell: Feu servir el ganivet humit per tallar el brie. Jo tinc un got d'aigua preparat i cada 3 o 4 talls el suco a l’aigua: fa la feina més fàcil.
Comparteix aquesta recepta: