Crestes de salmó i brie

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Paper de forn, pincell de cuina

Elaboració

Poseu el forn a escalfar: 180º a dalt i a baix.
Poseu les panses i els pinyons dins un bol.
Talleu el salmó ben petit i l'afegiu al bol.
Talleu el brie ben petit i l'afegiu al bol.
Barregeu-ho tot.
Poseu les crestes sobre el marbre.
Repartiu el farciment sobre les crestes.
Les tanqueu per la meitat i marqueu les vores amb una forquilleta.
Poseu un full de paper de forn sobre la safata.
Poseu-hi les crestes tancades amb cura.
Pinteu-les amb el rovell d'ou.
Poseu-les al forn durant 10 o 15 minuts, fins que siguin dauradetes.

30min

Notes

Consell: Feu servir el ganivet humit per tallar el brie. Jo tinc un got d'aigua preparat i cada 3 o 4 talls el suco a l’aigua: fa la feina més fàcil.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se