2
vots
Votar

Xarrup de Nadal

Una vistosa recepta nadalenca ideal per deixar mig preparada el dia abans.

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 300 g de col llombarda trossejada
  • 4 escamarlans
  • 1 ceba morada trossejada
  • 1 porro trossejat
  • ½ remolatxa trossejada
  • 500 ml de brou de peix
  • Oli d'oliva verge
  • Pebre
  • Sal

4 racions

Elaboració

Pela els escamarlans, reservant els caps.
Escalfa una cullerada d'oli en una cassola, afegeix-hi els caps i sofregeix-los 1 minut.
Afegeix-hi el porro, la col, la ceba i la remolatxa, i cou-ho 2 minuts més.
Cobreix-ho amb el brou i deixa-ho coure, tapat, 20 minuts.
Retira els caps i tritura la resta fins a obtenir una crema fina.
Passa-la pel xinès, salpebra-la i reparteix-la en gots de xarrup.
Quan estigui tèbia, reserva a la nevera ben tapada fins a l'hora de servir.
Abans de servir daureu els escamarlans mig minut per cada costat en unes gotes d'oli i inseriu-los en broquetes.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

547 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: