vots
Boletes de ceps i foie
Unes cruixents boletes que en mossegar us deixaran un fantàstic gust de cep.
Categoria:
Amanides i plats freds
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 250 ml de llet
- 50 g de farina
- 40 g de mantega
- 100 g de foie fresc
- 2 cullerades de formatge parmesà ratllat
- 200 g de ceps
- 2 ous
- 100 g de panko
- 10 escalònies
- 1 rajolí de brandi
- 2 cullerades de salsa maionesa
- 1 cullerada de mantega
- Cibulet picat
- Pebre
- Nou moscada
- Oli
- Sal
4 racions
Elaboració
Primerament neteja i renta els bolets per picar-los i saltar-los amb 2 cullerades d'oli en una paella ben calenta uns minuts.
Retira els ceps de la paella i cuina el foie a foc viu 30 segons per cada costat, retira i reserva.
Fondre la mantega en una cassola, torra la farina daurant lleugerament i afegeix la llet en un rajolí remenant fins que s'integri.
Afegeix-hi els ceps i cou-ho 12 minuts a foc lent remenant fins a obtenir una beixamel espessa.
Pela i talla en plomes les escalunyes i sofregeix-les en una paella amb una cullerada de mantega 5 minuts. Afegeix el brandi i cuina a foc suau 20 minuts més.
Quan es refredi, tapa-ho bé i fica-ho a la nevera fins al dia següent.
El dia de l'apat forma boletes amb la massa i passa-les per l'ou batut i pel panko per fregir-les en oli calent uns minuts fins que quedin daurades per tot arreu.
Deixa-les escórrer sobre paper absorbent.
Serveix les boletes acompanyades d'una mica de maionesa, les escalunyes per sobre, i empolvora amb cibulet.
1h
Notes
El panko és una mena de farina de galeta que s'utilitza a la cuina japonesa per fer arrebossats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
164 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.