Carpaccio de figues amb foie caramelitzat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 8 figues fresques
- 1 rulo de foie
- 1 massa de full
- Sucre
- Barreja d'enciams
- Fruits secs variats
4 racions
Elaboració
Poseu les figues una estoneta al congelador perquè agafin consistència.
Poseu la massa de full tallada a rectangles de 15x10 al forn ja calent a 180º i amb uns cigrons crusos al mig de la massa perquè no pugi, deixeu daurar i reserveu.
Amb l'ajuda d'un ganivet molt esmolat, o millor encara una talladora de fiambres, talleu les figues a làmines molt fines i poseu al centre dels rectangles de full, al damunt hi poseu làmines fines de foie i empolsineu amb sucre, gratineu al forn fins que caramelitzi i ja teniu un primer plat o entrar deliciós!
Notes
Per acompanyar hi queda molt bé una barreja d'enciams amb fruits secs com pipes, pipes de carbassa, nabius, orellanes tallades petites, el què més us agradi.
Etiquetes: Carpaccio de figues amb fuà carameltzat Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3342 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.