Carpaccio de figues amb foie caramelitzat

Ingredients

  • 8 figues fresques
  • 1 rulo de foie
  • 1 massa de full
  • Sucre
  • Barreja d'enciams
  • Fruits secs variats

4 racions

Elaboració

Poseu les figues una estoneta al congelador perquè agafin consistència.
Poseu la massa de full tallada a rectangles de 15x10 al forn ja calent a 180º i amb uns cigrons crusos al mig de la massa perquè no pugi, deixeu daurar i reserveu.
Amb l'ajuda d'un ganivet molt esmolat, o millor encara una talladora de fiambres, talleu les figues a làmines molt fines i poseu al centre dels rectangles de full, al damunt hi poseu làmines fines de foie i empolsineu amb sucre, gratineu al forn fins que caramelitzi i ja teniu un primer plat o entrar deliciós!

Notes

Per acompanyar hi queda molt bé una barreja d'enciams amb fruits secs com pipes, pipes de carbassa, nabius, orellanes tallades petites, el què més us agradi.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3507 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: