Mantega d'Anet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Utensilis

Una bacina
Una lleng0ua de goma, o plàstic

Elaboració

En primer lloc, posem la mantega en la bacina, a empomar.
Seguidament, posem un polsim de sal, i l'Anet ben picolat. Seguidament, ho barregem tot ben barrejat, i seguidament, fem una botifarra, amb el paper film. Lligem les puntes, perqué quedi ben apretada, i la posem a la nevera, fins el moment, de fer-la servir, tallada en rodelles.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se