Cupcakes Sacher (Pastís Sacher en miniatura)
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Típica de: Àustria
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Per les magdalenes
- 4 ous mitjans
- 160gr sucre
- 130gr farina
- 120gr mantega
- 50gr cacau en pols pur sense sucre
- 1 culleradeta i mitja de llevat químic tipus Royal
- 1 culleradeta sucre vainillat
- 1 polsim sal
- Pel farcit
- Mermelada d'albercoc
- Per la cobertura
- 200gr de xocolata de cobertura 60 o 70% cacau
- 200gr nata líquida
- 100gr mantega
12 racions
Utensilis
Barilles elèctriques
Llengua de gat pastissera
Mànega pastissera
Elaboració
Primer de tot preescalfem el forn a 160º i col·loquem les càpsules de les magdalenes en motllos (d'aquesta manera mantenen la forma i es fan més uniformement).
Barregem tots els ingredients secs (cacau, farina, sucre,llevat, sucre vainillat i sal) i els tamissem en un bol.
En un altre bol batrem molt bé els ous amb unes barilles elèctriques si es tenen, i sinó unes de manuals.
Afegirem la mantega a punt pomada (treient-la de la nevera unes horetes abans ja n'hi ha prou)als ous i ho emulsionarem.
Amb l'ajuda d'una llengua o d'unes varilles manuals anem incorporant la mescla que hem fet anteriorment dels elements secs poc a poc, amb moviments envolvents, fins que estigui tot ben barrejat.
Ara ja podem omplir les càpsules de les magdalenes (3/4 de càpsula) i enfornar-ho a 160º uns 20' o fins que quan les punxem el punxó surti net del tot.
Les deixem reposar 5 minuts dins el motlle i després les col·loquem sobre una reixa per tal que respirin i no quedin olioses.
Mentre les magdalenes estiguin al forn anem fent el Ganaché de xocolata negra amb el que les cobrirem.
Escalfem la nata líquida al foc fins que arrenqui el bull. La retirarem i hi afegirem la xocolata a trossets (si teniu gotes especials per coberturamillor que millor...) i la mantega.
Un cop tot fos posarem el ganaché en un bol a la nevera 1 hora per a que qualli.
Quan tinguem les magdalenes fredes les buidem amb un lleva-cors de poma o estri similar i les farcim amb la mermelada. Tornem a posar la tapa sobre.
Col·loquem la ganaché de xocolata negra en una mànega pastissera amb la punta que preferiu (jo uso la 1M de la Wilton,però això va a gustos)i decoreu les magdalenes.
2h
Notes
Podeu afegir-hi alguna perla comestible, fideuets de colors... per tal de fer la decoració més divertida.
Ideal amb un bon cafetó o amb un vi dolç.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3355 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.