Brownie de xocolata al microones

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un motllo rodó apte pel microones

Elaboració

Això és pastisseria, així que cal pesar bé tots els ingredients i tenir-los preparats
En un bol apte per al microones i poseu la xocolata negra trencada a bocins
Afegiu la mantega a trossos al bol i poseu-ho al microones 30 segons
Remeneu i 30 segons més al microones
I així fins que la xocolata estigui desfeta: a poc a poc, 30 segons i remenar, etc.

En un altre bol o recipient poseu els ous i el sucre i ho bateu fins que quedi escumós. Es pot fer amb la batedora de varetes
Poseu-hi la xocolata desfeta i remeneu-ho
Poseu-hi la farina, el llevat i les nous picades i remeneu amb cura: a poc a poc i amb moviments de dalt a baix.

Unteu amb mantega un motlle rodo, apte per al microones, i tireu-hi farina i escampeu la (és sols per enfarinar, espolseu la sobrant).

Tireu dins el motlle la crema i poseu-ho al microones 6 minuts a màxima potencia (900 W)
Deixeu-ho reposar, desemmotlleu-ho i ja teniu el pastís

30min

Notes

Per servir-lo hi podeu posar nata, gelat de vainilla, llet condensada, etc.
I en lloc de nous, avellanes
Si tireu a la massa 1/2 copeta de conyac també queda bé.
Adaptat d'una recepta de la Mireia Carbó


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se