Amanida d'escarola amb magrana

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renteu bé l'escarola i poseu-la en un bol a trossets (jo faig servir el truc de tallar l'escarola dins el bol a "tisorades")
Desgraneu la magrana i afegiu-la al bol (jo faig servir el truc de partir-la per la meitat, i donar-li cops amb la mà de morter: els grans cauen sols).
Talleu el parmesà en encenalls i poseu-los al bol (jo ho faig amb un ganivet d'aquests especials per al formatge: que tallen ben prim)
Trenqueu les nous a bocins i les afegiu.
Amaniu amb oli, sal i, si us agrada, un bon vinagre
I ja teniu una amanida d'hivern.

10min

Notes

També la faig amb formatge brie, enlloc de parmesà: queda més cremosa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se