Bunyols de cols de Brusel·les

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una paella fonda, per fregir, o una fregidora.
Una aranya,( una espàtula de filferro)

Elaboració

Primer de tot, bullim les cols, amb aigua i sal. Quan són cuites, les escorrem, i les reservem. A part en un atuell, fem una pasta, amb : un raig de llet, un rovell d'ou. el sobre de llevat, la farina necessaria per fer una pasta, ni massa espessa, ni massa clara, els alls ratllats, un polsim de sal, el julivert molt picolat, i les cols escorregudes, i ho deixem reposar, al menys una hora.
Seguidament, en una paella fonda, amb oli d'oliva ben calent, anem agafant culleades de pasta i cols, i les anem fregint, fins que veiem que són rossetes.
Un cop fregides, les anem posant damunt un paper de cuina, i tot seguit, ja les podrem treure a taula, en una safata, ben bonica, i !! bon profit !!.

1h 30min

Notes

Aquests bunyols, també els podem fer amb cols congelades.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se