Llomets de salmó amb gírgoles i ametlles

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

- Preparem la cassola amb oli d’oliva ben calent i hi afegim els 4 llomets de salmó prèviament saladets.
- Quan estiguin daurats els retirem i posem un dau de mantequilla a la cassola.
- Ara daurem les ametlles juntament amb les gírgoles.
- Afegim els lloms de salmó amb les gírgoles i les ametlles i ho reguem tot plegat amb el Brandy; flambegem (al tanto que la campana estigui apagada).
- Ara ho banyem amb la nata de muntar (35%).
- Afegim una cullaradeta de mostassa antiga, remenem, afegim un punt de sal i esperem uns minuts

35min

Notes

- Com que no porta ni sofregit es fa molt ràpid i dóna bon resultat.
- L'he servit acompanyat del "Twist and shout" dels Beatles. http://www.youtube.com/watch?v=3_I8RCUpe-c


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se