Teules d'ametlla
Categoria:
Dificultat: Alta
Ingredients
- 250 g de sucre en pols
- 100 ml de llet
- 100 g de mantega tova
- 110 g de granet d'ametlla 70 g de farina.
Utensilis
Si voleu fer les teules corbades necessitareu un parell de rodets de cuina.
Elaboració
Això es pastisseria, per tant, cal mesurar bé els ingredients.
Aquesta recepta demana paciència i que no us destorbin.
Poseu el forn a escalfar a 200 graus.
Traieu la mantega de la nevera i deixeu-la estovar a temperatura ambient. NO fa fongueu al microones.
Si no teniu el sucre en pols, el podeu triturar amb el molinet de cafè. La millor manera de netejar el molinet si hi ha cafe, és moldre arròs (la quantitat d'una tassa).
En un bol gros tireu el sucre en pols, la mantega tova, la llet i barregeu-ho bé (millor amb un batidor manual de varetes).
Afegiu-hi la farina, les ametlles i continueu barrejant-ho fins que la mantega estigui integrada.
Poseu a la plata del forn un paper de forn i amb una cullereta de cafè repartiu petites porcions de la massa ben escampades.
Poseu-ho al forn 5 minuts. Quan es comenci a daurar pels voltants, ja ho podeu treure.
Traieu-ho del forn i arrossegueu el paper sobre el marbre de la cuina; cal que s'atemperin.
Agafeu cada teula amb una espàtula i poseu-la sobre el rodet. Es corbarà i quedarà millor.
Si no les voleu corbades són igual de bones.
Evidentment, haureu de fer diverses tongades de forn: així que paciència.
Guardeu les teules en una capsa de metall.
Comparteix aquesta recepta: