Garrons de porc rostits

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posar els talls de garró a la cassola amb oli, salats i empebrats.
Donar un parell de voltes i afegir els alls i la ceba tallada.
Seguidament afegir el ví i el conyac. Deixar coure ben tapat i a foc lent durant 1 hora mes o menys i anar-ho remenant.
Si queda poc suc, posar-hi una mica de caldo. Destapar la cassola i deixar que es coigui un quart d' hora més.
Es pot acompanyar amb els bolets que tingueu o amb patates a daus.

1h 30min

Notes

Es mes gustós si es cuina el dia abans de menjar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se