Crema d'espinacs frescos

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

1.Pela i pica la ceba molt menuda. Pela i trosseja les patates. Neteja i renta els espinacs.
2.Fon la mantega en una cassola a foc suau i sofregeix la ceba i la patata durant 5 minuts.
3.Incorpora els espinacs a la cassola, fes un tomb a tot plegat i aboca el brou. Salpebra la preparació.
4.Tapa la cassola i deixa que cogui 45 minuts a foc suau.
5.Redueix-ho tot a crema amb la batedora elèctrica i passa-la pel colador xinès.
6.Incorpora-li la crema de llet i escalfa-la (sense que arrenqui el bull) abans de servir-la. Pots posar-hi a sobre unes torradetes.
Nota : També es pot fer tot l'any amb espinacs congelats. Els espinacs frescos els tenim al hivern

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se