Carxofes fresques a la vinagreta

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Anem traient fulles de les carxofes fins arribar a la part tendra. Cada carxofa es talla en 4 trossos. A part tenim aigua que hem bullit amb sal i en l'aigua bullint tirem les carxofes i deixa de bullir. Quan torna a bullir les deixem uns 7 minuts i llestes. S'escorren i quan estan fredes, les posem en una safata. A cada tros hi tirem una mica d'oli d'oliva, sal, pebre negre i vinagre de vi negre.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se