Arreboçat de coliflor

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 coliflor
  • sal
  • 1 ou
  • 1/2 dl.D'aigua
  • 1/2 dl.de cervesa
  • 75 g de farina.

1 racions

Elaboració

1. rentar la coliflor,i separa les branques.Cou-les amb molta aigua amb sal.Escorre molt be i
guarda.
2.Per preparar l'arreboça separa la clara del rovell, barreja el rovell amb la farina i dissoldre amb l'aigua i la cervesa.afegir la clara muntada apunt de nata i barreja.
3.Deixar reposar 30 minuts.
4.Passar les branques de coliflor per l'arrebossat i fregir-les amb l'oli calent. Escórrer
posant-ho damunt de paper de cuina.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2987 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: