Esqueixada de bacallà
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de bacallà esqueixat
- 6 tomàques de pera
- 1 ceba tendra
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- olives negres d'Aragò
- oli d'oliva verge extra
4 racions
Utensilis
Un bol
Elaboració
1º.Comencem per esqueixar el bacallà:amb uns guants de làtex,el desfem
amb els dits en la direcciò de les seves fibres,el màxim posible.El posem
en un bol ambl'oli que pugi absorbir i el deixem que vagi emulsionant.
2º.Ara hi afegimla ceba tallada i ho anem barrejant.
3º.A continuaciòn anem tallant el tomàquet,el pebrot vert i vermell ben
petits.Ho posem tot a la barreja anterior,hi afegim oli i sa i ho barregem
bè.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5671 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.