Codonyat

Categoria:
Recepta per
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de codonys nets
  • 0,750gr. de sucre

Elaboració

1º Bullir els codonys una estoneta per puge pelats mes be.
2º una vegada estem el codons fres trossellar.
3º barrellars el sucre i el codons i triturar.
4º posar en un recipient i posar al foc durant 1,30 mi.
5º anant remenen asta que agafi un coloret daurat.
6º posar en mol-Lles i deixa refredar-se.

1min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1770 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: