Arròs mar i muntanya (amb xistorra i sèpia)

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Dificultat: Alta

Ingredients

4 racions

Elaboració

- Preparem un bon fumet amb crancs i galeres (en altres receptes explico el meu fumet).
- Tallem ben prima (quasi desfeta) la xistorra, la marquem a la paella amb un raig d’oli d’oliva i la reservem.
- Sense la xistorra marquem la sèpia tallada en dauets amb el foc ben fort i la reservem.
- Sofregim la ceba i l’all tot ben picat i li tirem sal perquè deixi anar tot el líquid.
- Afegim el pebrot verd tallat ben fi.
- Quan estigui la ceba transparent hi afegim un raig de moscatel.
- Quan el sofregit estigui daurat i afegim el tomàquet ben fi.
- Afegim també la bossa de la sèpia ben tallada, afegim la sèpia i barregem.
- Afegim l’arròs i la xistorra i saltegem cinc minuts.
- Afegim el fumet bullint i sense barrejar però movent la paella quan calgui esperem 14 minuts.
- Quan faci el temps apaguem el foc i tapem amb un drap la paella per 4 minuts.

2h

Notes

- Servit amb "Walk on the wild side" de Lou Reed. http://www.youtube.com/watch?v=qkwD261MHsc.
- Quatre pèsols li donen al plat un punt especial.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se