Corona de iogurt

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Elaboració

Escalfeu el forn a 180ºC
Unteu un motlle corona amb margarina i s'hi passa farina, cal treure la que sobri.
Es baten els ous en un bol amb el sucre i s'hia afegeix tot seguit, l'oli, el iogurt, la ratlladura de la llimona i, finalment la farina amb el llevat.
S'omple el motlle i es posa al forn uns 45 minuts. Quan estigui, es treu del motlle.
Mentre es refreda, es prepara la xocolata fossa al bany maría amb la mantega. Quan tot estigui desfet, amb una cullera es va tirant pel damunt de la corona, fent-hi ratlles o cobrint tot el pastís.
També es por fer en el microones, s'ha de coure entre 6 i 9 minuts amb paper de barba al fons del motlle.

1h

Notes

Es aconsellatble untar tots els motllos de pastissos amb margarina, ja que es mes desfeta i unta millor.
Quan parlem del forn es sempre per la part d'abaix, el gratinador només serveix per torrar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se