Cóc de poma ràpid

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Precalentar el forn a 180º, engrassar un motlle rodó i passar-hi farina.
Batre l'ou i barrejar-hi el sucre, la canyella, la vainilla fins aconseguir una textura cremosa.
Barrejar la farina amb el llevat i tamisar-ho.
Barrejar la llet amb la farina i la barreja d'abans fins aconseguir una massa homogènia.
Omplir el motlle.
Pelar les pomes i tallar-les com si fossin mitges, i col.locarles sobre la massa. Enfornar entre 35-40 minuts.
Bon profit!

35min

Notes

per decorar sucre glacé i unes fulletes de menta per sobre


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se