Minestrone amb Pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Cassola

Elaboració

1.- Posa en la cassola una mica d’oli. Quan estiga calent daura la ceba i l’all.
2.- Desprès daura el pollastre, i el bacó.
3.- Agrega la verdura i salta uns 5 minuts.
4.- Ara posa la tomaca, una culleradeta de sucre i una mica de sal (molt poca perquè en compte d’aigua posem brou). Deixa coure a foc moderat-baix uns 8-10 minuts o fins que reduïsca una mica. Remena de tant en tant.
5.- Afegeix el caldo i el fesols, i deixa que bulla 10 minuts més.
6.- Agrega la pasta i cou els minuts que indique el fabricant.
Segons el tipus de pasta que utilitzes, si veus que acabada la cocció t’ha quedat la sopa massa densa, afegeix-li una miqueta més de caldo.
7.- Serveix amb parmesà ratllat per sobre.
Si voleu veure les fotos del pas a pas, visiteu www.cuinadiari.com
Bon profit!!

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se