Calzone d'espinacs
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Espinacs
- Bacon
- Ceba
- Pasta de full
- Formatge ratllat
- Sal
- Pebre
2 racions
Elaboració
1. Posem els espinacs a bullir amb aigua i sal.I encenem el forn a 200 graus.
2. Mentre bull anem tallant el bacon i la ceba a trossets petits.
3. Quan els espinacs estan a punt els escorrem i els deixem que treguin tota l'aigua.
4. Agafem la pasta de full i l'estirem. Posem paper de forn a la safata per a que no s'enganxi i col.loquem la pasta de full ben estirada.
5.Agafem una paella i saltegem els espinacs amb la ceba i el bacon. Afegim una mica mes de sal i posem pebre al gust.
6. Un cop estan ben saltejats els posem en un costat de la pasta de full i anem afegint formatge ratllat per capes. Un cop tenim totes les capes tanquem la pasta de full i ho posem al forn durant 15-20 minuts a 200 graus.
Bon profit
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1161 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.