Cigrons amb botifarra, mel i pinyons

Ingredients

  • Un pot de sigrons cuits
  • Una bootifarra negra
  • 2 grans d'alls
  • 50 gram. de pinyons.
  • 2 ous.
  • Un mica de oli.
  • Un parell de cullerades de mel
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una paella (millor de teflon), posar-hi una miqueta de oli de oliva, dorar una miqueta els alls i els pinyons, amb cura de que no es cremin...afegir la botifarra i amb una forquilla, desfer-la bé, afegir despres la mel, rectificar amb la sal i per acabar afegir-hi els sigrons, remenar amb cura, ara amb una cullera de pal....i servir.

15min

Notes

Als que li agrada el gust del vinagre, posar-hi al moment de servir (ben calent) unes gotetes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1410 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: