Espardenya de la Diada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Primer de tot, agafem la llesca de pa i la torrem. Seguidament, rasquem l'all per tota la llesca, i tot seguit, untem la llesca amb el tomacó, posem un pessic de sal, i un bon raig d'oli d'oliva, i la reservem.
A part, escalivem l'albergínia i el pebrot vermell, i un cop escalivats, els pelem, i els tallem a tires d'un dit de gruix, aproximadament.
En el moment de muntar l'espardenya, anirem posant: una tira d'albergínia, una de pebrot, i aixi, fins cobrir tota la torrada. A continuació, posarem un pessic de sal, i un bon raig d'oli d'oliva, i damunt de cada tira d'albergínia, posarem un filet de seitó, i ja ho podrem servir a taula.

30min

Notes

No cal dir, que farem tantes espardenyes, com persones siguem a taula.
Aquesta espardenya, també la podem fer per Sant Jordi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se