Espardenya de Pagès, amb llom
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Entrepà
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una llesca de pa de pagès de mig ( D.O. pa català )
- Un all pelat
- Un tomacó
- Oli d'oliva
- Sal
- Quatre talls de llom, tallats primets
1 racions
Elaboració
Primer de tot, torrem el pa, el freguem amb l'all, i seguidament, amb el tomacó, i el reguem amb oli d'oliva.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim els talls de llom, salats, previàment, i quan són cuits, els posem damunt la torrada, i ja la podrem treure a taula.
30min
Etiquetes: La cuina de l'espardenya Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2638 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.