Espardenya de Pagès, Mediterranea
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Entrepà
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una llesca de pa de Pagès, de mig ( D.O. pa català )
- Un tomacó
- 200grams, de tonyina en escabetx
- Sis olives farcides, d'anxova
- Quatre filets d'anxova
- Quatre tires, de pebrot vermell, escalivat
- Oli d'oliva
- Un all pelat
1 racions
Elaboració
Primer de tot, torrem la llesca de pa, hi freguem l'all, i la suquem amb el tomacó.
Seguidament, escampem la tonyina en escabetx pel damunt, i tot seguit, posem les anxoves, les olives, i les tires de pebrot escalivat.
Seguidament, ho reguem amb oli d'oliva, i ja la podrem servir a taula.
30min
Etiquetes: La cuina de l'espardenya Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2805 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.