Espardenya de Pagès, Mediterranea

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llesca de pa de Pagès, de mig ( D.O. pa català )
  • Un tomacó
  • 200grams, de tonyina en escabetx
  • Sis olives farcides, d'anxova
  • Quatre filets d'anxova
  • Quatre tires, de pebrot vermell, escalivat
  • Oli d'oliva
  • Un all pelat

1 racions

Elaboració

Primer de tot, torrem la llesca de pa, hi freguem l'all, i la suquem amb el tomacó.
Seguidament, escampem la tonyina en escabetx pel damunt, i tot seguit, posem les anxoves, les olives, i les tires de pebrot escalivat.
Seguidament, ho reguem amb oli d'oliva, i ja la podrem servir a taula.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2805 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: