Espardenya de Pagès, blanc i negre
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Entrepà
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una llesca de pa de Pagès de mig, ( D.O. pà de pagès català)
- 200 grams, de botifarra culana, negre
- 200 grams, de botifarra culana, blanca
- Un tomacó
- Un all pelat
- Oli d'oliva
1 racions
Elaboració
Primer de tot, torrem el pa, el freguem amb l'all, i el tomacó, i el reguem amb oli d'oliva.
Tot seguit, posem la botifarra negre, tallada a rodelles, ben posada, des de el centre, fins a la punta de la llesca. Després, fem el mateix amb la botifarra blanca, i un cop ben repartides les botifarres, ja les podrem servir a taula.
30min
Etiquetes: La cuina de l'espardenya Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2573 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.